View Single Post
Old 25-09-2008, 02:10 PM   #24
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Vocal coach? Znate li mozda nekog dobrog kod nas?

neee nisam nista rekla za Mariju niti je potcenila daleko od toga,niti sam skepticna,samo zelim sve da znam,ako se vec odlucujem za takav poduhvat,ne verujem da je mala para u pitanju.. .

a to za karleusu..ma kapiram sta se desilo,naravno nije imala nameru da peva nego da samo otvara usta i snimi se samo vizuelno, i to je sve ok,svaki,SVAKI pevac je imao los momenat cak i kad je imao nameru da zaista dobro zvuci,to je sve normalno,svi su pevaci ljudi...idemo dalje..
ali ona bi bar trebala da zna kako moze da zvuci kada ne cuje samu sebe,i ne para slepo grlo ne sluzeci se nikakvom tehnikom kad joj glas nije pripremljen.da je one tonove otpevala u falsettu pa ajde da razumes,ali ono je stvarno bilo nezdravo neprofesionalno vristanje koje nije smela da dozvoli makar pevala i sama kod kuce.
ali nije taj snimak ono sto je sramota!!!sramota je sto svaljuje krivicu na druge!niko je nije terao da peva ako su je vec samo snimali vizuelno..

a ovo na naknadnom 'dokazu da zna da peva' ,ne sadrzi ni jednu od onih visokih nota koje je bezuspesno 'izvristala' u studiu,niti je otpevala bilo sta sto jedan ne-pevac ne moze da otpeva...sta vise,pola pesme je fals... :-/ ne sudim joj ja nista,ona je ljudsko bice ko i svi,nego jednostavno ona ne spada u kategoriju pevaca koje smatram ...pevacima hjhahha
i nista do sad sto je otpevala ne moze da me ubedi u suprotno..

cek sad cu da cujem i tu drugu Marijinu ucenicu...a gde mogu mariju da cujem?e daaa ona je pevala vokale za duck i modelsice ako se ne varam?

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
http://www.youtube.com/watch?v=CA9TqUqEZWg Ovo je takodje Marijina ucenica, a neka ti Arthur kaze kako je pevao lik kojeg je on radio, a sta se desilo kada ga je Maca ushrafila

Sto se tice Karleuse, ja definitivno nisam neko ko voli to sto ona radi, niti mislim da peva dobro i zgrozen sam tim pravcem muzike, ali... ne volim bas ni preterivanja. Karleusa ne peva onako kao na onom snimku, a to sto nas prijatelj Perun nije polomio nekoga za onu zajebanciju, to je druga stvar... iskreno, trebao je.
Uzivo peva ovako http://www.youtube.com/watch?v=VBTRvXBNbRw Nije sjajno, ali daleko od one budalastine. Kapiram kad se ljudi koji se ne bave muzikom upecaju na onakvu prichu, ali ne razumem da neko od muzicara moze da poveruje u ono... ono je stvarno previse I djavo jeste crn, ali ne bas toliko koliko se pricha

Verovatno ne bi pogresila ni sa nekim drugim uciteljem pevanja i izbor je na tebi, ali.. nemoj da potcenjujes Mariju tek tako. Ipak je to pevachica koja peva odlicno, vlada pravcima od jazz-a, preko rap-a i rocka do narodnjaka, a njeni uchenici beleze rezltate i napreduju uz nju.

Ako se ne varam, mislim d je i neka drugarica Tija Bojlera sa foruma isla kod nje na chasove?

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 25-09-2008 at 02:12 PM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote