Thread: Pederasti 007
View Single Post
Old 23-09-2008, 08:26 PM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Pederasti 007

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Ja nisam protivan tome da homoseksualci imaju decu.
Kada budu uspeli da ih jedno drugome naprave, neka ih do mile volje...
Bljak!!! Ne samo da ih usvajaju, vec ce izgleda moci i da ih i radjaju

"Njujork -- Amerikanac Tomas Biti prvi je muškarac u istoriji čovečanstva koji je rodio dete, izvestili su mediji.
Tomas Biti (34), poznatiji kao "muškarac u blagoslovenom stanju", rodio je zdravu devojčicu u nedelju u porodilištu u gradiću Bend, u američkoj saveznoj državi Oregon. "Jedino po čemu se razlikujem jeste to što ne mogu da dojim bebu, ali mnoge majke to ne mogu", rekao je on.
Biti je rođen kao žena po imenu Trejsi Lagondino, ali je hirurškom intervencijom promenio pol. Već godinama je u braku sa Nensi.
Pošto se njegova supruga pre nekoliko godina podvrgla histerektomiji i ne može da ima decu, Biti, koji je zadržao ženske reproduktivne organe, rešio je problem tako što je odlučio da on ostane u drugom stanju putem veštačke oplodnje.
"Biću otac mojoj kćerki, a Nensi će joj biti majka. Bićemo porodica", kazao je tada Biti. "

To su teski dusevni poremecaji.. po meni, a uopste nisam neliberalan tip! Zao mi je sto to kazem i znam kako to zvuchi... ALI!!!!... STRELJAO BI IH ZA TAKVE STVARI!!!! Pocev od lekara i naucnika koji tako nesto omogucavaju!

Umobolno... morbidno... uvrnuto... , ati Oggy ne reci dvaput za to pravljenje dece medju pederima, jer (kao sto vidis) kako je pocelo, jos ce stvarno u blizoj buducnosti i toga da bude

A sto se usvajanja tice, mogu da zamislim kako ce samo da izgleda vaspitanje te dece :

"Jaaaaaooo... bas je sladak.. tatin mali pederchic.."