Quote:
Originally Posted by kejkz
Sta fali da se okupljanju pedera i lezbejki? Kad mogu da se okupljaju ratni veterani (i oni koji bi to voleli postati, ako im uspe), borci za zastitu zivotne sredine i ostalih zverova, simpatizeri politickih stranaka i pokreta (razlicitih profila), zasto se i mi pederi ne bi mogli okupljati? To sto se nase okupljanje odredjenim kategorijama stanovnistva ne svidja, te predstavlja udar na njihovu licnost i moral, to je pre svega njihov problem, a u razloge zasto je to tako ne bih ulazio. To je sloboda okupljanja, jednaka za sve... ili bi bar trebala biti
E a sad bez sve sale, ne salim se oko ovoga, svako moze da radi sta hoce, i da to pokazuje bez bojazni da ga neka rulja zbog toga linchuje. Kome se ne svidja, ne mora da gleda, niti da ucestvuje.
A da je Dzejms Bond oduvek bio peder koji se krio iza lepih zenskih i dobrih kola, to se tek sada pokazuje 
|
Fali... ja nemam jos uvek dete, ali da ga imam, ne bih voleo da mu na ulici objasnjavam da te cike prave paradu koja propagira ono sto on sutra ne bi trebalo da radi. I onako deci treba objasnjavati previse stvari i moliti Boga da ih ne privuche neka od trenutno vrlo dostupnih i neprikrivenih stranputica (nazalost), pa jos fali i ovo.
Uostalom, koji je razlog njihovih okupljanja? Niko ih ne dira i niko im zakonski ne brani da rade to sto rade. U cemu je fora? Propagiranje i shirenje homoseksualnosti? E pa tako nesto stvarno treba spreciti.
Niko ne moze da me ubedi u to da je homoseksualnost prirodna pojava, da to nije izopacheno i da to treba propagirati.
Ako svi imaju prava na okupljanje, daj onda da dozvolimo i okupljanja korisnika teskih droga. Po zakonu je konzumiranje dozvoljeno i niko nije uhapsen zato sto je korisnik, dok je stavljanje u promet zabranjeno. Dakle, takodje imaju prava da naprave svoju narko paradu. E... jos stvarno fali i to da krene da se desava... ne znam gde to ide ovaj svet i kome ce to da ostane, ako se tako radi.