Quote:
Originally Posted by Arthur
cool  ima jedan vic na tu temu ... ka?e, zabranili gand?u na jamajci, dekretom. Kao, jebiga, ?to je mnogo mnogo je. I sad, sede rastamani na pla?i, bleje, strejt, slu?aju regge, ćute. Ćute oni tako pola sata, i u nekom momentu se pogledaju međusobno, pa u kaseta?, i ka?u jedan drugom, e ,a ?to mi slu?amo ovo sranje?? 
|
Ovo je prejako

.
...mada je gand?a na Jamajci odavno "zabranjena", i mada bih ja čak i "strejt k'o ?ina" uvek pristao da sviram 2-beat ili voicing gitaru, samo da ?ivim u toplom. Oba?ka to ?to mi je rege mio...
@Miha Blaze
Dru?e, nema ?anse da ?kolstvo bude zabranjeno - svi oni koji bi da ga zabrane ustvari potajno ?ele da postanu ministri prosvete. Kada ka?em "svi", ipak ne mislim na Idekiusa koji je i započeo ovu temu. On je lepo u svom prvom postu napisao "... ili dovesti u red". Vala, i ja mislim da bi ga trebalo dovesti u red.
Nevolja je nastala kada su se neki okomili na inkriminisani diplomski rad, napadajući ga bez ikakvih "akademskih" argumenata. Zapravo, bez ikakvih argumenata... Ali opet, samim tim ?to tema "?ivi" već 29 strana znači da tu nečega ima...
Hm, bilo bi dobro znati koliko studenata (recimo) VET?-a započinje svoje postove sa: "imam 200? i odlučio sam da napravim studio" ili "gitara mi zuji, kako da normalizujem signal?". Kao kad bi na nekom forumu koji je posvećen knji?evnosti likovi pitali: "Imam ideju za roman do jaja, glavni likovi se zovu Suzuki i Buzuki, samo mi treba neka radnja, kako vi to re?avate? I kojim fontom? Mogu li Arialom da postignem neku dramatičnost u trećem poglavlju?".