tema se tek razvija i uglavnom je vika oko jeftinih kopija nekih puno skupljih i mocnijih sprava i naprava i to je u redu. u drugu ruku mislim da bi tema mogla malo u drugu stranu, preporucit ljudima sa manjim budzetima kako iskoristit ako se to tako moze nazvati, najboljim od naj...goreg. koga smeta sve ovo, ima i drugih tema na forumu

treba se nadat da ce svi skupit vise para i pameti za kupovinom "mid-end" i "high-end" i "end-end" i "the-end" i ... opreme.
neki put i ne treba nesto skuplje ili "bolje".
imam dap-audio stagecube 4-kanalno pojacalo za slusalice, evolution uc33 midi kontroler, m-audio trigger finger midi kontroler i sve to bi spalo pod low-end ali mi stvarno ne treba skuplje ili bolje od tih napravica jer mi daju bas ono sto hocu. naravno da sam nasao i skuplju i "bolju" alternativu tih naprava ali, ne znam, recimo sa viskom ili manjkom funkcija i jos nekih stvari koje mi ne trebaju... drugi primjer je i da sam pronasao i to ovdje na rumskom da covjek radi svoj kontroler jer jednostavno nije zadovoljan u potpunosti sa ponudom bez obzira na -end na trzistu. dakle tema ne bi trebala ic ka nekoj raspravi jel to ok ili ne...