View Single Post
Old 19-09-2008, 06:38 PM   #126
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Kick, Kick i Kick

Quote:
Originally Posted by Alen@l5 View Post
vidim ja vi ste sa kicka presli na emulacije waldorfa i juna i samo da kazem, i ja sam taj protvnik preseratorskih hardveraša, i mislim da bi bilo bolje cjenit nečiji rad isprogramiranih vst-a i ljudi koje rade patcheve nego one koje dođu, sjednu, imaju svoj Jp-8080 i deru po supersaw-u recimo... Imao sam jedan preset od Adam van Bakera za sytrus koji je savrseno emulirao SuperSaw, doduse, mnogi komercijalni i nekomercijalni synthovi imaju slicne zvukove, no nigdje nisam cuo bolje nego kod sytrusa, tocno isti kao kod Rank1-Airwave...
Isto tako treba ceniti neciji rad isprogramiranog hard sinta (bilo analognog bilo digitalnog) koji je spravu uredno platio novcem, a takodje sam protivnik "preseratorskih" i presetashkih VST korisnika, koji su skinuli krekovane verzijice sintova sa Magesija, i sole svima pamet kako je to isto sto i hardver. E pa nije isto, mozda jednog dana i bude, a ako vec iznosis tako smele konstatacije, onda ih potkrepi primerima, da bi uopste dalje mogli da pricamo o ovoj temi. Ovako si samo jos jedan forumaski TROL (bez uvrede)... Ne treba iskljucivo razmisljati vec koristiti najbolje iz oba sveta

Last edited by silicon science; 19-09-2008 at 06:41 PM.
silicon science is offline