View Single Post
Old 16-09-2008, 11:11 AM   #110
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Kick, Kick i Kick

Quote:
Metni prijatelju Baltazare fruti na 96KHz i SYNC256 algoritam, pa im pusti

Naravno, hardver je vec podesen na maximalan kvalitet zvuka, a pritom, ako je hardverski sint onda je to sint, ne mora da stedi resurse, a CPU na kompu mora da 'stedi' u smislu losijeg algoritma za reprodukciju i smanjenog sampleratea.

Dakle probaj isti taj WASP ali ovog puta digni samplerate i taj algoritam i videces kako ce zaziveti narocito u visljim frekvencijama (ako CPU podnese) i to naravno, pod uslovom da imas dobre monitore da mozes da cujes razliku.

Zakljucak: Soft moze, ali po koju cenu ? Staviti 2 sinta i par FXa nije bash da vrsi posao

Tako je care...može i na sync 512 , međutim ne znam da li to ima direktne veza sa generisanjem zvuka jer je to "sampler interpolation", tako da mislim da to radi samo ka koristiš wjvove u sempleru ....mada nisam htio to namjerno da radim, već sam odradio na nekim optimalnim podešavanjima, a za pad nisam koristion WASP, nego, kao što rekoh, Tal Uno, emulaciju Juno 60...ma poenta je bila da upalim fruti, učitam sint i odradim to...bezt dodatnih zajebancija. Uzimajuću u obzir uslove na koje sam ja pristao - ja sam više nego zadovoljan rezultatom koji sam dobio!

Quote:
Zakljucak: Soft moze, ali po koju cenu ? Staviti 2 sinta i par FXa nije bash da vrsi posao
dobro, nije baš tako drastično...a, bogami, zavisi i koliko jak komp imaš....ja gonim sempron 2600+ i gigabajt rama...tako da me polako vrijeme gazi

Last edited by balthazaar; 16-09-2008 at 11:14 AM.
balthazaar is offline