Quote:
Originally Posted by spidermusic
Imao sam Tannoy Reveal A, kao jedne od prvih monitora. U prvi mah su mi se ucinili kao nesto posebno, ali radeci na njima uocio sam da imaju ne bas, za moj ukus, dovoljno definisan i jasan srednji spektara. Kasnije sam saznao da je to posledica ne samih drajvera, vec pojacala u monitorima. (Na necemu se moralo ustedeti.) Visoki su bili korektni, a o basovima na takvim monitorima ne treba ni govoriti. Jednostavno ih nema. Kao prvi monitori, uz pazljivo slusanje i pozicioniranje, i naravno, upoznavanje nedostataka dugotrajnim slusanjem, mogu biti od koristi. Po meni, nesto bolja varijanta su pasivni, crveni, Tannoy Reveal zvucnici sa adekvatnim pojacalom.
|
ja sam kupio od tebe TANNOYE

onaj stariiiji model..sa crnim membranama
generalno sam zadovoljan, ne koristim ih u studijskim uslovima, nego u kucno-studijskim uslovima... na nekoj umerenoj jacini...
defffinitivno se nesto desava sa srednjima.. ne znam ni sam ali sam primetio da stalno imam potrebu da "cistim" taj srednji spektar, i cesto se desi da preteram, i onda kad pustim na slusalicama.. JAOOOOOOOOOOOOO

fora je sto se vremenom slusanjem druge muzike na njim navikes na taj zvuk... pa onda i vremenom prestaje da ti smeta sto nesto tu bashhh i nije pizzi... ali za pizzi zvuk treba da odvojis $$$$$ i do jaj prostoriju i sve zivo.. citav niz stvari...
inace sam prilicno zadovoljan.
kod tebe sam ih uporedjiao sa Adamima i Mackie 8 cini mi se. mislim... daleko od toga da mogu da se porede ali kod tebe onda.... nije bilo TOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIKEEEEEE MASSSSNEEEE RAZLIKE.. (ok ja sam bio jako uzbudjen

) ok mackie su imali i vise bassa nego sto treba

a adami su bili vise nego dobri....
pozdrav