Quote:
Originally Posted by balthazaar
Ja nikad nisam rekao da hardver nije u prednosti što se dosta stvari tiče, ja ću ti to potpisati, ali kažem ti da korisnik softvera može da postigne vrlo slične rezultate, tačno je, uz više truda! Takođe postoje i određene predosti softvera i raznih hibridnih sintova koje uskoro sam hardver neće moći stizati...i to je istina, a nisam je ja izmislio...evo npr. surge, helix i slični softveri koji nemaju suparnika u svijetu hardvera...to su monstrumi sound dizajna..
|
Eto, i sam si rekao-vrlo slichne rezultate ali nikad iste, a ipak su to dosta bitne nijanse. I tachno je da soft sintovi imaju svoje prednosti, glavna je sto se ne kvare, i stane ti cela kolekcija sprava na flesh memoriju
Poenta je bila u prichi da se moze
isti zvuk napraviti softom, ali ti to nisi uradio u ovom primeru (ne kazem da neces). Ne iskljuchujem ja soft sintove, sta vise dosta ih koristim, ali koristim i hard, koji je jos uvek karakterno, slobodno mozemo reci, ispred softa. A sto se tiche tih "monstruma" sto si rekao, ima ih dobrih, poput Massiva, Omnisphera...