Quote:
Originally Posted by Reinhardt
treci sute, jer se boje porezne inspekcije, itd.
|

Ja se sigurno ne bojim poreske inspekcije

A cutim, zato sto nemam sta pametno da kazem... sto preporucujem i drugima... ne mora da se prica bas po svaku cenu
Koliko zaradjujem? Ja kad bih znao, rekao bih! Nekad zaradim dosta vise od onih koji imaju "normalne poslove", a nekad ne zaradim nista, pa gledam u nebo kada ce sledeci posao...
Imovinsko stanje? Pa recimo da zivim normalno.. O.K. gajba, za Srpske standarde pristojan auto, hranim se normalno ( ma da se Oggy i sRce ne bi slozili sa tim)

, dve kutije cigareta dnevno, benzin, klopa, izlasci... itd... znaci kao i svaki drugi prosecan covek u ovoj zemlji.
Ono sto je zajebano je to sto imam 0 dana radnog staza, uplacivanje istog mi se ne uklapa u ekonomiju

, a najzajebanija stvar je i to sto mislim da je ovo nestabilan posao i sto se ne zna sta ce biti sutra.
Iskreno, kalkulisem i to kako bih mogao doci do nekog normalnog posla van muzike, a kao rezervnu varijantu imam nesto vecu kucu u Niskoj Banji koja se preko leta izdaje turistima, a tamo trenutno gradim i namenski apartman, jer mi to deluje kao stabilnija investicija, da ne bih dosao u situaciju da umerem na ulici, ukoliko se desi da se (ne daj Boze) razbolim i da vise ne mogu da radim ovaj posao.
******EDIT**************************************** ************************************************** ******************
U finansijskom smislu, u muzickom poslu najvise volim muziku za decu, muziku za pozorista, reklamice.. jer se ipak o.k. placa, a najmanje se smaras i najmanje radis.
Mnogi ce se nadrndati, ali, nije isto raditi ozbiljnu pop, rock... pesmu, gde svi izgaraju i trude se, a ne stede bas ni pare, pa su tu zivi instrumenti, ozbiljni pevachi, noci ne spavanja da bi se doslo do rezultata...
Deciji kompozitori i slicni su stipse, koji gledaju samo kako da sto manje plate (a zarade), pa je nivo njihovih radova katastrofa i konkurencija je slaba... Tako da se pesma odradi za jedan dan, uzmes neke pare, ovaj srecan i zadovoljan... malo te ugushi sa hvalisanjem i pricama o njegovim planovima o ne znam ni ja kakvoj karijeri... ali kasnije... za sada... virtual guitarist
P.S. Moze li iskrenije od ovoga?