View Single Post
Old 15-09-2008, 12:53 PM   #254
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Vets je skola audio i video tehnologija. Snimanje zvuka, muzicka produkcija, dizajn zvucne slike i studijski rad su samo deo onoga sto te uce na vetsu. Pored zvuka tu je i animacija, graficki dizajn, televizija, kamere, audio tehnika, elektroakustika, akusticki dizajn prostorija ...

Ok, skupa je skola dosta, ali sto se tice snimanja zvuka i muzicke produkcije ja zaista ne znam sta bi vise moglo da se radi u jednoj skoli?

Upoznati smo tj radili smo na digitalnim i analognim miksetama, procesorima, mikrofonima, upoznati smo sa postavkom mikrofona za skoro svaki moguci instrument, programima za snimanje i miksanje, ko je hteo da radi projekte iz zvuka izasao je sa dva ili tri snimljena albuma, ne kapiram sta jedna skola kojoj je zvuk trecina ili mozda cak cetvrtina onoga sto se tamo uci treba jos da ima ...

Eto, sta biste vi to dodali?

Arture, ako ima sta da se radi slobodno me cimaj, kucu sam zavrsio, pa ako si jos u fazonu izgradnje kuce mozes doci da pogledas kako je odradjeno, pa da porazmislis opet o onom montaznom resenju. Ja ne bih menjao zidanu kucu ni za kakvu montaznu veruj mi
Naravno mozes doci i da pijemo ne moramo da gledamo kucu

Imam i celo potrkrovlje koje kad se zatvori sa prozorima bice 120 kvadrata otvorenog prostora tj. bez ikakvih zidova, savrseno za akusticku obradu i sredjivanje frek. odziva
SumAnuT is offline