Sve u svemu ljudi, pazljivo sam procitao SVIH 25 strana ovog posta u nadi da ce neko od vas iole argumentovano obrazloziti napad na doticni rad i u nadi da ce se nakon tamo, 14.-15. strane tema vratiti na ono odakle je pocela. Ne poznajem coveka, nemam veze sa Visom niti bilo cime. Pripadam klasi onih "neobrazovanih" a.k.a. "samoukih" i mislio sam da cu moci na osnovu konkretnih argumenata moci da izvucem nesto korisno iz cele price! Ovako sam citao nepotrebna prepucavanja tako tipicna za sve forume!

U cilju poboljsanja kvaliteta ovog foruma, probajte da se sledeci put koncentrisete malo vise na temu, na znanje tj neznanje oko koga je i cela prica i pocela!
Inace, procitao sam rad, i meni kao laiku (u odnosu na cenjeni auditorijum) deluje da ima nekih nelogicnosti, ali se slazem sa idejom da je muzika umentost i kako god da odradis nesto, naci ce se publika koja ce to voleti kao i neko kome se to nece svideti. Sto bi rekao Bili: "Takav je posao, ni ja ga ne volim!"

Nadam se samo da nece neko da me banuje (posto sam video neke pretnje gore) zbog iznosenja misljenja koje je, nadam se, skroz opravdano!
Pozz