Thread: Zgode i nezgode
View Single Post
Old 13-09-2008, 02:53 PM   #57
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Zgode i nezgode

taj fazon.. ja bih ovog iz predhodnog posta izbacio odmah napolje.. ne bih razmishljao.. bilo bi u fazonu, e moram da gledam tekmu..

sad se setih jednog dobrog..

iva (eeva) i ja snimali pesmu.. i sad trazimo nekoga ko ce da nam baci valjane bek vokale.. u nekom gospel fazonu.. i na kraju navatamo jednu ribu (necu da je imenujem) koja je pevala dosta dugo u jazz bendu.. i ima dosta iskustva iza sebe..

dolazi ona.. sva nervozna.. malo falshira.. al dobro, aj jbg.. melodyne ce da odradi svoje.. ulazi u studio pochinje da peva.. mi u reziji, gledamo se i ne mozemo da verujemo..

prolaze sati.. riba mashi apsolutno svaku notu.. ovako je tekao razgovor:

- jel ti pregasna matrica?
- ne.. ne znam shta mi je
-hocesh da ti pojacham vokal?
- probaj..
(pojacham, riba josh gora)
- da stisham?
- probaj..
(e tu postaje problematichno jer imam kameru koja je uperena direktno u mene i ona me vidi, a ja u sebi umirem od smeha.. samo shto ne puknem.. smejem se muki nashoj oko te pesme, niko nije umeo da baci jebene bek vokale na nju.. i ja tu ne mogu vishe da se suzdrzim, i kao..)
- jel ti smeta monitor? hocesh da se skoncentrishesh?
- pa ono, malo mi je frka poshto me gledate i to..
- pa ugasi ga onda jbg..
- ok

(ona gasi monitor, a ja chupam kameru iz struje za svaki sluchaj.. tu pochinje vrishtanje od smeha.. obrazi su em boleli ceo dan... i sad kad sam vec mogao da se ismejem kao chovek, nalegao sam na talkback i vikao "to je to.. super super.. aj da snimimo shto vishe.. pa cemo ove "sitne" greshke da sredimo u melodyne-u.. Iva moze da posvedochi, nije mogla da veruje kolki sam degen.. ne mozemo da je ispalimo, glupo je.. jer se iscimala zbog nas, i stvarno je dobra devojka.. a shto dobro izgleda, to je drugo.. )

zvoni joj fon.. ona se javlja.. iva i ja drzimo fige.. i ona kao, e sad su me zvali moji doshao mi neko bla bla moram da palim.. a mi presrecni onako slozili tuzne face.. pa kao, a jbg.. jel stvarno morash? ajde jbg.. snimacemo drugom prilikom.. i tu iva prebaci odgovornost na mene kad da joj kazem da dodje.. i tako 5 minuta je zajebavamo, pitaj ivu, iva kaze pitaj saleta.. na kraju, kao.. aj zvacemo te kad se budemo dogovorili jbg..

da li smo je pozvali? najgore je shto devojka ima sluha, ume da prepozna falsh al da ga jebem shta joj je bilo taj dan..
HeatMan is offline