Jao znam da oživljavam duhove haha ali sa razlogom,a i dužan sam da se javim nakon toliko

Naime projekat je u onom konstrukcijskom smislu bio pri kraju, no ponestalo je novaca i onda smo se našli kako to obično ide ... ni na nebu - ni na zemlji.
U međuvremenu smo imali alternative i tako radili (što u prostoru banda, što u improviziranim studijima).
Naime veliki drugar nam se ubrzo nakon svega toga vratio iz Zg. a sa njim je došlo i mnogo opreme te je podigao odličan studio u gradu u kojem smo u jesen 2007 završili i snimanje albuma sa bandom i još su tu neke sitnice bile.
No šta se desilo sa projektom, pa desilo se da smo uložili mnooogno truda (krivo mi je da nemam nekih fotografija konkretnih tu), a bogami i novaca, ali smo na kraju bili primorani da taj prostor zaboravimo iz mnogo razloga.
Dakako pratio sam Rumski kao i prije registracije, tako da ne mislite da sam bio neaktivan (no kupio sam samo prijeko potrebne inforacije hehe).
Svoj kućni setup sam upotpunio, a upravo razlog zbog kojeg se javljam jeste nešto ozbiljniji potez.
U narednom periodu cilj mi je podići studio ni manje ni više nego u garaži ispod obiteljske kuće.
Garažu sam za takvo nešto planirao niz godina, a sad se i sa financijske strane ukazala konačna i sigurna prilika da pokrenem snove

Već sam angažirao znalca sa scene koji se bavi niz godina akustikom, pa mi je zapravo dao dobre ocjene za ovaj prostor.
Ne znam dali ima smisla da stavljam fotke praznog prostora, ali kad startam sa svim to ću svakako da uradim u fazonu step by step, kao i mjere i ostale elemente (naravno kreiram novu temu, ne tu jer ova me podsjeća na uzaludan trud haha).
Toliko za sad, veliki pozdrav svima i hvala na idejama i pomoći