Quote:
Originally Posted by Max
Cekaj , snimao sam u studiju M ( gornjem ) gde je " soba " za snimanje zapravo ona bina sa gledalistem koja mi se uopste ne dopada ..... Tamo sam prisustvovao snimanju proslog Vasilovog albuma ..... koji je bio vrlo lose snimljen ....
Prvo sto ona sedista lose odzvanjaju pa moras zavesama da zatvaras binu da bi koliko , toliko zazvucalo ....
Ima i onaj studio dole , koji nije nista bolje zvucni prostor od " sestice " u Bg u ....
Verovatno sam nesto prevideo ...... ? ( nije ironicno nego se stvarno ne secam )
E sad , znam da je valjda Trkulja uz pomoc crkve i strucnu asistenciju Negovanovica , tamo postavljena neka SSL oprema ( detalje ne znam ) i siguran sam da je oprema na top nivou ...... ali se tih prostora stvarno ne secam ( bar ne po nekoj ekskluzivnosti ) ali me interesuje zaista da mi kazes da li su to te prostorije , ili se radi o necemu sto sam prevideo ....
Pozdrav
|
Cek, zar Vasil nije sniman u PR1? Mala rezija, ne veliki M... To se vidi na multimediji kafankija, onaj video klip... A od opreme je u M yamaha dm2000, pmc mb2, gens 1031, tascam mx2424... To je manje vise to.
... A cini mi se da ni Trkulja ni Negovanovic nisu tamo in charge....
Pozz