View Single Post
Old 11-09-2008, 06:41 PM   #28
Max
Pro Member

Default Re: Koliko se moze zaraditi od muzike dana?

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Daleko od toga da je to extra cifra, ali uzmi u obzir prostor "M"-a ...ni jedan studio u zemlji ne moze da se priblizi tome niti ce.

Ako poredis troskove za takav prostor na sat struja, klimatizacija, ljudi koji opsluzuju taj prostor onda je smesna cena.

Naravno da vrlo malo bendova to moze da priusti, ali za usnimavanje odredjenih stvari ( orkestri i sl. ) je neizbezan.
Cekaj , snimao sam u studiju M ( gornjem ) gde je " soba " za snimanje zapravo ona bina sa gledalistem koja mi se uopste ne dopada ..... Tamo sam prisustvovao snimanju proslog Vasilovog albuma ..... koji je bio vrlo lose snimljen ....

Prvo sto ona sedista lose odzvanjaju pa moras zavesama da zatvaras binu da bi koliko , toliko zazvucalo ....

Ima i onaj studio dole , koji nije nista bolje zvucni prostor od " sestice " u Bg u ....

Verovatno sam nesto prevideo ...... ? ( nije ironicno nego se stvarno ne secam )

E sad , znam da je valjda Trkulja uz pomoc crkve i strucnu asistenciju Negovanovica , tamo postavljena neka SSL oprema ( detalje ne znam ) i siguran sam da je oprema na top nivou ...... ali se tih prostora stvarno ne secam ( bar ne po nekoj ekskluzivnosti ) ali me interesuje zaista da mi kazes da li su to te prostorije , ili se radi o necemu sto sam prevideo ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote