Re: Nesto relativno staro...
JA necu mnogo ulaziti u aranzman ( sustinski mi se dopada ) .... nekako se vidi da ga je klavijaturista radio ( cesto se desava da ako je bubnjar radio aranzman , da su najrazigranije udaraljke bubnjevi , a klavijatura je jedna ili dve , dok ako klavijaturista radi onda je malo obrnuto ) .....
.... ono sto se meni ne dopada je mix ..... i to dosta stvari u mixu .... Ono sto je najbitnije , vokal je totalno u matrici , ne mogu ni svom silom da shvarim sta devojka peva . Nisam pobornik vokala preko matrice , ali mislim da bi lako trebalo da se razume tekst .
U mixu nije napravljen prostor za vokal .... sve se pomalo guzva i gusi ( mada ne bi trebalo jer je aranzman dobar ) tesko se razaznaje bas a u donjem delu spektra nije bas sve najbolje reseno .....
Sam vokal je malo " telefonski " mnogo midla i malo toga drugog ....
Reverbi na klavijaturama su mi malo " osamdesetashki " i mislim da to moze malo modernije da se resi .....
E sad , da me neko ne shvati pogresno , ja se sustinski ne javljam da komentarisem radove .... ovde sam se javio , zato sto mi se sustinski dopalo i vidim da je autor / aranzer vican onome sto radi , pa bih voleo da se ove " kritikie " shvate pozitivno u cilju poboljsanja finalnog proizvoda ....
Pozdrav
|