View Single Post
Old 09-09-2008, 09:55 PM   #44
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Benassi brothers studio u Future Music

Al se ovde strasti razbuktase..

Slazem se ,Eros je pevac sa dugogodisnjom karijerom i jedan od najpoznatijih italijanskih pop pevaca danasnjice...malo je grubo negirati koliko je daleko stigao sa karijerom,stoga bih postavila isto pitanje koje je i DaBear postavio ('ali gde su izasli? Koliko daleko?') o njemu samome,posto mu je izgleda bitnije koliko odredjena muzika ima slusalaca,a ne kvaliteta.
(uz svo duzno postovanje prema Da Bear-u,ovim NIKAKO nisam pokusala da ga uvredim niti umanjim znacaj njegove karijere;niti na to imam ikakvo pravo,vec samo da ga podsetim koliko je 'uspeh' relativan pojam,mozda je zapravo i on sam po nekim tudjim merilima neuspesan muzicar.)

Druga stvar,ako cemo vec po kvantitetu odredjivati kvalitet i pravdati kich obrazlozenjem da ne moze svako biti popularan i da je to umece,verujem da u tom slucaju Srbiji imamo velikih neponovljivih talenata u nasem avangardnom zanru zvanom TURBO FOLK.

Veliki pozdrav svima!

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
naravno da ne znaci nista djovanoti ali eros ramacoti je malo drugacija prica , ipak se zna za njega ... naravno da su iz italije to iz tunisa sam malo ironicno rekao ali dobro ...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote