View Single Post
Old 08-09-2008, 03:19 PM   #23
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

Default Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
i jedno i drugo..
muzika mu je postala sranje jer je postala komerc. Pa je sada svima sranje. Inace da se ne lazemo kada se pojavio njegov trek prvi put, svi djejevi koje poznajem su odlepili i bili iz fazona "jbo te! neko je izmislio novi pravac hausa". A sada su svi iz fazona da je to "bulja" i svi su iz fazona da niko od njih nikada nije rekao da je benasi vrh.

I da se ne lazemo, danas bar 50% komerc haus muzike, a i jedan deo andergraund elektronske muzike ima koren od njegovog zvuka.

drugo... AKO ON DOBIJA ONAJ ZVUK IZ ONAKO SMESNOG STUDIA, u sta ja i dalje ne verujem, ONDA SVAKA MU JEBENA CAST. I svi ovde treba da se pokrijemo usima i iskazemo tezak rispekt zbog toga. Uvek me zabezekne kada neko dodje i ima neverovatno dobar kvalitet produkcije, a radi ITB i cak koristi interne cubase efekte za to.

A sada malo nesto tebi da kazem. Brte iskuliraj i svoje licne tripove zapakuj na neko drugo mesto, ali neko ti je vec to rekao ovde. Jadno zvuci kada neko kao ti proziva 2mega svetske zvezde. Licni stavovi u ukus su jedno, a ovo sto ti pricas je drugo. Ti prozivas direktno svakoga ko ne misli kao ti. Procitaj jos jednom sta si napisao.
Ja da sam moderator bih te banovao na jedno metar dana da se malo iskuliras. Jer ljudi kao ti me teraju sa ovog foruma. OK.
Hollywood is offline   Reply With Quote