View Single Post
Old 06-09-2008, 03:59 AM   #3
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Pa dajte ljudi, pa ne mogu da verujem (zvuk u filmu)

hahahahah tek u devedesetoj?

shto se tiche onog govna govnjivog u delta city-ju, za koji naplacuju nenormalnu kintu za kartu, tu sam popizdeo.. ribi mojoj se svidelo, tj bilo ok.. a meni ne pada na pamet vishe da krochim u taj bioskop.. ma ni u delta city, jer im ni kfc ne lichi na ono na shta bi trebalo da lichi..

da primetio sam zujanje, kapiram da je tako svuda.. mada meni je bilo i sa desne strane zujanja.. takodje sam primetio nenormalno gluv prostor.. neprirodno potpuno.. izoblichen zvuk koji dolazi iz zvuchnika, i moje teshko disanje, to je jedino shto sam chuo..

shto se tiche dark knighta, oprosticu ti lapsus.. moram da pogledam film da bih dao svoj utisak..

shto se tiche lobiranja u filmskoj industriji kod nas, potpuno sam svestan toga.. al boga mu, mogli su bar da nauche zanat.. bar za vreme sranja koja su pravili..

btw, zivo me interesovalo shta cesh ti da kazesh po ovom pitanju, poshto znam da shljakash tu seriju.. i apsolutno se slazemo..

shto se ptichica tiche, jbg.. ja bih se tu malo igrao sa vishe snimaka.. pa bih i snimio neshto.. ja bar imam uslova u ovoj rupi gde sam..

a shto se ostalih bioskopa tiche, jedino mi se tuckwood svidja. mada nisam skoro bio tamo.. al kapiram da se nishta nije promenilo.. aj da kazem da je podnoshljiv zvuk..

roda je uzas.. pretiho.. a ponekad preglasno (u scenama gde ne bi trebalo toliko tiho da bude, tako da kapiram da likovi vide da se jedva trudimo da chitamo ljudima sa usana pa onda pojachaju zvuk)

a nisam bio skoro u domu omladine.. tj ne od prezentacije line aray sistema i onog fiksiranja njih tamo.. zivo me interesuje koliki je kurac ispao od onoga.. jbg, sala je uzasna.. ne mosh to valjano da zvuchi..

btw, duvao bih ja al mi ne da riba.. a nemam ni od koga.. tako da, osudjeni ste na moje prolive.. khm.. izlive..

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote