View Single Post
Old 04-09-2008, 08:06 PM   #7
Insomnia Studios
Member

Insomnia Studios's Avatar

Exclamation Re: imamo li mi ovlasceni servis za Behringer?

pa ovako, skoro da sam dobio mixer ddx3216 i kad ga ukljucim pojavi se poruka "MEMORY TEST ERROR PLEASE CONTACT YOUR LOCAL DEALER" e, onda sam se smorio i otvorio spravu, pa kako je sve to lepo spakovano, naleteo sam na neku vrstu PC ploce sa AMD chipom, i jos par AMD eprom chipova, koji su kontam valjani, izpod svega toga ima 8 "mec(?!)" memorijskih chipova, koje sam zamenio sa toshibinim, jer taj mec, ko zna sta je, verovatno se NEC zajebao u proizvodnji pa pustio u prodaju desetine takvih cipova sa sumnjivim kvalitetom, a saznao sam da behringer u sve svoje sprave gura memoriju uzasnog kvaliteta. eee, onda sam sve lepo vratio u mixer, i isto s..nje! opet "MEMORY TEST ERROR PLEASE CONTACT YOUR LOCAL DEALER" sad nesto tripujem da je sjeban neki kontroler, pa mozda da se iscimam i eprome da zamenim... ali to sve smara i zahteva vrene, a bas bi mi bilo zao da sjebem nesto, ipak je to 32 kanala sa automatizacijom ima unutra i 4 DSP chipa Analog Devices, koji rade sa pokretnim zarezom, mislim da luna koristi iste, ima i ADAT sto je sjajno, mislim da bi mogao da se izbegne njihom stepen predpojacanja, pa da se samo koriste efekti i fejderi... za monitoring, sta znam vec...
Insomnia Studios is offline   Reply With Quote