View Single Post
Old 03-09-2008, 09:18 PM   #4
master29
Banned

Default Re: Bolje resenje za zastitu muzickih autorskih prava u Beogradu?

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
A jel' ti palo na pamet da (umesto da zaustavlja? premijeru i sva ostala sranja) tu?i? producenta filma? Koliko kapiram, nije. Hteo si da se inati?. Pa si se inatio .Pa, jel' ti posle inaćenja bilo bolje? Ne bih rekao, dočim si toliko nasekiran...

U pravu si, je..? SOKOJ, nego me zanima ko je to u Americi oti?ao na do?ivotnu robiju zbog kr?enja autorskih prava. Mislim, mora da je ?e?ća suma bila u pitanju, mo?da čak i veća od one koju je zaradio pomenuti Botin film.

Pozdrav,

Vasa

P.S. A kom si se ministarstvu ?alio? Ministarstvu za autorska prava?
Nisi skapirao pricu ni malo,dok tuzis producenta...ode film u etar..kod nas se tuzbe vuku godinama,pa je to josh vece teranje inata.Ne postoji ministarstvo za autorska prava i glupo mi malo sto si ironican.Da bi zaustavio film zvao sam Dinkicev kabinet,jer se on licno portudio da sjebe pirate,pod znacima navoda....tako je bar rekao.Nasekiran nisam,nema razloga,ja sam samo izneo stav kako brani Sokoj svoje clanove,ja sam tamo od 88godine i mnogo o njima znam...zato sam naveo samo delic onoga sto imam da kazem.Non stop kradu i prebacuju loptu na druge u fazonu,znate to je do emitera,do advokata...mi smo nemocni itd...pa koji ce mi kur.c nemocna agencija..Na kraju sam sa svojim advokatima naplatio vozenje u mom automobilu,naravno bez sokoja i suda,nije se producentu isplatilo da se inati i svatio je da su pojeli govna i da se to tako ne radi.Sto se tice inostranstva,dugo sam tamo ziveo pa tako da po neku stvar znam,ne tvrdim da sam bas vispren sa njihovim zakonima...ali autorska prava i porez su im dovedeni do savrsenstva,Pozz
master29 is offline   Reply With Quote