View Single Post
Old 03-09-2008, 06:42 PM   #20
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Default Re: TC electronic Konnekt 24D review

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Da li postoji mogucnost da se njegov volume pot softverski disejbluje i da "0" ide u drugi kontroler? Ili mora kroz taj ugradjeni volume, pa u sledeci kontroler?
Da li funkcionisu DSP efekti u slusanju, tj. da li ima ikakvih problema, posto su se ljudi uglavnom na to zalili, a meni je karta upravo zbog toga zanimljivija od FF800?
Da li ima bilo kakvih stucanja i prekida u radu (duzem, posto kod mene to mora da radi "od jutra do sutra, pa u krug"). Da li se zagreva?
Ako hoces da ti 0dB ide u nešto drugo možeš da koristiš izlaze 3 i 4 i samo u Control Panelu dodijeliš da idu direktno... Sa 1 i 2, iskreno, nisam ni pokušavao...

DSP u slušanju radi savršeno! Upravo Fabrik R i Fabrik C su ono zbog čega se ne mou odvojiti od ove karte!!! Kad završiš usnimavanje prebaciš ih u Plug-In mod i uživaš! Nekada... zna projekat da malo pobudali kada imaš dignut Fabrik R u njemu, a u Control Panelu ti on ostane u internom modu... ali samo restartuješ taj projekat nakon što si vratio Fabrik u Plug mod i uživaš!

Meni, da kucnem u drvo, radi skoro godinu i po dana na istom sistemu bez ikakvih problema... Bilo je malo kilavo sa latencijama kod prve verzije drajvera, ali sada zaista ne mogu da se požalim!
Što se grijanja tiče... karta u radu dostigne i laganih 60-70 stepeni Celzijusa, ali ja nisam primjetio da to na bilo koji način utiče na rad iste! Jedino što bih ja preporučio da se drži na nekom otvorenom mjestu, tj. da se ne gura u rack! Svakako je dizajnirana do jaja, pa ti neće smetati...

Toliko od mene...

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote