Re: Bolje resenje za zastitu muzickih autorskih prava u Beogradu?
ok, ja znam ljude koji su dobili ok pare za emitovanje spotova, pesama na radiju itd..
ne znam da li smem da ih uzimam u usta, jer ne znam da li je to tajna..
u sv sl, ni oni nisu dobili sigurno onoliko koliko bi trebalo...
zelim samo reci, da mi izgleda da ako nemash neku dobru ekipu iza tebe (advokata, pr-a menadjera) da ce sokoj da te zajebava samo tako.. pogotovo ako nisi u pop vodama gde leti lova na sve strane..
kazem ti, struka ima dosta spotova, i dosta pesama se vrtelo na raznim radio stanicama.. znam jer sam radio jedno vreme u skcu kao tonac.. pa sam bash obracao paznju na to shta se pushta po ostalim stanicama..
svaki put kada sam upalio tv i kada naletim na blok domaceg repa, uvek naleti nekoliko njegovih spotova.. oko kojih se dechko iscimao, i koji su do jaja.. pa chak i ne zaostaju za pinkovskim..
e sad, on je dobio 180 dinara.. tj, dao je to liku shto radi u sokoju, da vodi zenu na pljeskavicu.. mada, dechko je iz advokatske porodice, pa i on zavrshava pravni, i sad ce da im jebu mamu..
al opet, recimo da ja odradim spot za pesmu.. dosta dugo zelim da odradim za tu pesmu spot.. sad josh vishe, kada nemam uslova (ortak iz benda imao saobracajku i nece bar 9 meseci moci da se pomera)..
i ja to odradim kako sam zamislio.. bacim na tv.. bacim na radio..
da li cu dobiti pare od sokoja?
ja mislim da necu.. verujem da necu..
|