Quote:
Originally Posted by Heatman
btw, boli me uvo da cenzurishem rechi.. ponekad to radim, al jbg.. nismo mala deca ovde..
|
Sad cu da predlozim divineru da prilikom registracije ubaci i onaj checkbox "I agree with terms of licence and I am exect or over 16 years old"...

Ma i ja imam raznovrsno izrazavanje tog tipa, ali sam ga sredio u normalnom govoru, dok naravno rad bez psovanja podrazumeva isto sto i burek bez jogurta...
Quote:
Originally Posted by Master29
Malo su mi nelogicne nagrade,npr ako sem ukapirao Ivan sexpress(ako se tako zove)je dobio nagradu od Novinara,da bi u glasanju dobio samo jedan bodJa mu do duse nebi dao ni jedan,ali mi je nagrada nelogicna.
|
Jesi l' ti siguran da nije dobio nagradu za skandal majstora od zute stampe?
@Eeva
Zajebi razmisljanje o i brojanje falseva, razmisljaj o emociji, pa i ako izfalsiras 100 puta (gledajuci originalnu kompoziciju), to u stvari nece biti falsevi, vec lepa uzivo improvizacija. Bitno je ono sto cuje publika, a i sama kompozicija se razvija vremenom i postaje sve bolja i bolja od pocetne. Malo vise verovanja u sebe i malo vise obracanja paznje na "sitnice". U Srbiji, ako zelis da budes dobar vozac, moras da budes i dobar automehanicar, pa tako i ti ako zelis da budes dobar izvodjac, moraces da budes i solidan tonac... To u neku ruku i nije lose, jer zahteva svestranost i ne zavisis previse od drugih...