View Single Post
Old 01-09-2008, 01:58 AM   #54
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: I prodje prvo vece Pan music festivala...

Quote:
Originally Posted by Heatman
koj ce kurac ovo na promociji radova?
Nemam pojma... Btw, koristi "*" kod reci kojih nema u Vujakliji. Nego, sto se vi ljudi toliko strecate sto je KCN prenosio fest. Ja eto nemam kablovsku, jedva da hvatam neku stanicu osim lokalnih niskih (medju kojima je i KCN ), konacno da ja imam priliku da gledam nesto sto drugi ne mogu, posto je inace obrnuto... Mada koliko sam zainteresovan za TV, nisam ni gledao, da se neko setio, mogao sam jos i da snimim i okacim na youtube...

Fest, ko fest, katastrofa za one pored malih ekrana, jos gore za one koji su tamo u publici, a da ne pricam za one koji ucestvuju. Sve u svemu, treba biti svestan i svojih, ali i tudjih gresaka, sto rece jedan moj drugar, prvo lepo pitas, pa ako nece, fataj za zulufe i primoraj da uradi kako treba. Ako taj nece - hoce kolega...

@Eeva

Sto se tice one nase rasprave, ja iskreno ne mogu da verujem da ti nisi banovana tad, uopste mi nije jasno kako te nije sramota da ista ponovo kucas na ovom forumu i da jos pored svega ocekujes da ljudi pamte neke rasprave (koje su svakodnevnica)... Shalim se, ja sam tad ispao krele jer nisam ocekivao da na forumu ima i novih koji mogu moj napad ironije bez koriscenja smajlija da shvate pogresno, a ti jbg nisi trebala posle toga da me cackas gde sam najosetljiviji... Sto Zoki ("7") napisa:

Baka: pis, maco, pis!
Maca: peace, bako, peace!