hahahaaha ubi me ogi choveche..
dobro, ja sam malo nadrkaniji ovde u postovima nego shto obichno jesam zbog nekih privatnih problema..
i ako mislish da sam stvano rekao JEBENO OVO JEBENO ONO JEBENO TAMO JEBENO VAMO, onda greshish, jer me ne poznajesh.. bio sam ljubazan i uchtiv, iako mi se dosta stvari popelo na kurac.. od nekih koji vas ne interesuju, pa sve do nezainteresovanosti te dvojce iz osoblja..
bio sam uljudan, i pre svega ljubazan, i zamolio sam tri jebena puta.. a u glavi sam ubacivao JEBENO OVO JEBENO ONO.. ako nisi skapirao..
kao shto rekoh, uchestvovao sam ranije u organizacijama slichnog tipa i bio sam osoblje, pa i nastupao.. zato sam i sada potpuno hladan pred gomilom ljudi, mada, opet.. sav je teret bio na ivi a ne na meni, tako da ne mogu reci da sam i imao razloga da strepim da cu neshto zajebati..
samo shto je dok sam ja to shljakao bilo unapred isplanirano.. isti dan, naravno.. ali se znalo ko ce gde.. i bio je po koji kiks, ali ne ovih razmera definitivno..
ok, inache sam prilichno objektivan, a sada mozda zvuchim subjektivno jer pricham samo iz jednog ugla.. jer nisam video ni jedan nastup kako je izgledao na malim ekranima.. kada budem video, iznecu sve svoje kritike, naravno.. kao i uvek.. iako su one irelevantne kada dopiru iz usta (prstiju) lika od dvaesjednu godinu..
drugo, iva trazi savet, iva je i dobila savet.. gotovo isti kakav je i od mene dobila nakon nastupa, a to ona najbolje zna..
meni savet nije preterano potreban, ja sam samo izneo mishljenje svoje.. ne kazem da nisam i ja zasrao neke stvari, jesam.. shto nisam dovoljno smarao ljude.. nisam hteo nikome na patku da se popnem, pogotovo shto poslednje vreme jedva kontrolishem svoje postupke, o chemu takodje iva moze najbolje da posvedochi..
eto, nema razloga za nerviranje i spushtanje.. uvek sam radio iz senke i uvek cu to raditi.. ako nekoga zanima moje mishljenje, rado cu reci.. eto..
poz