Re: I prodje prvo vece Pan music festivala...
ne, oggy brate nisi bash najbolje skapirao..
prvo: sve je, koliko sam upucen, ishlo na playback (tj na matricu).. osim mini koncerta koji je usledio nakon samog festivala..
drugo: festival je u pitanju.. i imali smo oko 10 sekundi da se izmenjamo i namestimo na bini.
trece: lika koji je radio mix za monitore video nisam, i zato sam imao potrebu bar sa maksom da imam kontakt..
chetvrto: nije mi bash prvi put da sam na bini, a kamoli da radim neki festivalski tip dogadjaja..
peto: kada je bila tonska proba, izlazili su samo ljudi koji su bitni za to.. znachi, samo pevachi.. ja kao "pratnja" stvarno nisam osecao potrebu da odem tamo, dok mi nije max rekao da se popnem i da kazem shta nije uredu.. pravili bi samo guzvu bzvz..
sedamdeset i peto, to da li sam ja iskusan ili nisam nema veze sa time shto nisu ni slushali shta je nama potrebno, a kamoli odradili kako je recheno.. lepo im je sve objashnjeno, i oni su sve obrnuto namestili..
einundneuntzish: ja sam lepo rekao da me boli uvo.. ne znam shto me ti napade.. da nosim klavijaturu, nisam imao gde sa njom.. i jedinu koju sam mogao da ponesem je moj access virus TI, poshto je on jedino "portable" reshenje.. a realno, nije reshenje jer bih onda bash izgledao kao narodnjak..
golgotu sam svoju isprichao samo zato shto sam morao vama da se izjadam, u nadi da ce neko skapirati, i u nadi da ce bar neshto uraditi shto se organizacije tiche.. shto je i rekao taj organizator kako god da se zove.. da ce povecati broj osoblja, jer ipak ide uzivo cela pricha..
|