evo jedan od regularnih siledzija se samovoljno prijavljuje
Prvo i prvo, mislim da majstori ovde, zapravo jesu majstori, i ne bi uzivali to postovanje od strane celog foruma, da to nisu. Tako da ako si i sam majstor, prvo se lepo pozitivno upoznaj sa ljudima, vise njih je relativno brzo zadobilo poverenje i toleranciju za svoje kaprice. Moj licni stav je da na glupa pitanja ne odgovaram, jedino ako nisam bas inspirisan da nekom u tom slucaju pomognem, ili ga bar podbodem, da sam upali mozak i nesto nauci. I to je i sustina moje definicije glupog pitanja, pitanja na koje je realno mogao i sam naci odgovor, ne ispadajuci glup u drustvu. Lenjost i inertnost mozga su meni jedne od najnegativnijih osobina koje covek a narocito kolega, mogu da imaju. Tako da, odredjena kolicina spicey humora, za zaokom, nekad zaista ume da probudi neciji inat i usmeri ga, sto rece disko, da skonta sta i kako da pita, a da dobije zaista kvalitetan odgovor. i to nema veze sa low i high delom foruma, neko moze da ima ozbiljan i zanimljiv problem sa m-audiom kao i apogeem.
Licno, nemam nista protiv posebne low-budget sekcije, jer ima ljudi koji zapravo veruju i neretko postizu svoje zeljene rezultate i sa opremom jeftinijiom od kilo eura, i siguran sam da drugim novim clanovima mogu dosta da pomognu svojim iskustvima.