View Single Post
Old 29-08-2008, 11:43 AM   #24
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: kako izbeci forumske siledzije?

Ne znam kako niko jos nije to pomenuo ali... jeste li videli ono sto su ubacili na GearSlutz-u, ona napomena sto stoji na vrhu i ne moze da se promasi... veoma korisna stvar IMO, mozda bi trebalo nesto slicno i ovde postaviti. Problem je sto neupuceniji clanovi cesto i ne znaju sta su lose rekli i zasto ih neko napusava, a hoce da naprave kucni studio, da mixaju i masteruju sa 1.000e u dzepu i traze savet (ovo je jedan primer a ima ih dosta).
S' druge strane forum bi trebao da bude i opustanje od svakodnevnih problema a ne dzak za udaranje, "fitilj" bi trebao biti duzi i sporogoreci...
Sve u svemu ovaj forum nudi mnooogo vise od bilo kog drugog domaceg foruma za sve one koje ova tematika stvarno interesuje i moze stvarno mnogo da se nauci, a ponasanje pojedinih clanova u pojedinim situacijama nista ne menja u prici koja je bitna.
Svako treba da ima svoje misljenje i ako hoce da ga podeli sa drugim, taj drugi treba da ga uzme u obzir i na kraju formira svoje misljenje i postupi onako kako on smatra da je najbolje... i sve to lepo i prosto zvuci na papiru (ekranu) medjutim u praksi se malo gubimo tu i tamo... ali i to je normalno jer zivi smo ljudi...
...
Baka: "... pis macko... pis..."
Macka: "... peace bako... peace..."

Ajd' pa Pozz