View Single Post
Old 28-08-2008, 10:16 PM   #62
pecass
Member

pecass's Avatar

Default Re: PT useri javite se

Paa reklo bi se da je kod nas kanalizacija razvijenija nego u tamo nekoj ostrvskoj "koje kude" razvijenoj i bas po kanalima poznatoj parohiji no...
razmisljao sam se dali da se upustim u ovu opstu pljuvacinu po PT-u i eto mene

Elem za pocetak sta je industrijski standard u svim studijima sirom sveta (iskljucujuci nasu kasabu) hmmmmm... Pro Tools

Eto bas kazu da tkzv Nuuuendo je upotrebljavan u mixu---gde,kad,kako

Abby Road - neeeee - SARS - neeee - World Studio - neeee

pa gde onda - valjda samo u kucnoj radinosti gde mu je i mesto

fakat 32 kanala - jes malo i jos 128 midi kanala - traaaagedija pa ipak mucenici tipa JMJarrea,Mike Oldfielda (pomalo poznati po in'strumentalnoj muzici)imaju putne varijante LE za rad na terenu(verovatno vikendici nadomak Atlantika) i manje zakeraju od prethodnika zaduzenih za ovaj
izazavani negacijom upotpunjeni i potpuno bezobzirno senzacionalisticki obracun sa kime? cime? ma samo napred "Srbin dok ne razvali zid drugima u inat - nezaustavan je"

--------------------------------------------------------------------------------------

Razlog ovakvog uvoda je:

Trenutno posedujem Audiomediu III + G3 koja mi je zaradila M-box 1 + Mac G4 i DIGI OO2R + G5 - koji su mi zaradili DIGI OO3R + Mac pro - Korg OASYS

Sto se provaljenih tkzv dzabe plug-innova nemam ni jedan ali zato u Mac proo-u imamjedno 5000E u istim -Waves Platinum,Sonnox Oxford,Brainworx,PSP,Elemental audio,Izotope,Air...

I najbitnije - to sve radi,ne pada i klijenti su extra zadovoljni!

za kraj

Ni kod Babe nema Dzabe te ako iole smatrate sebe profesionalcima - pomirite se sa time da uskoro ni jedan projekt koji je imao bilo kakvog dodira sa crack-om (osim nase kasabe koja je po tome nadaleko poznata)
nece moci proci granicu - onu viznu - a trebalo bi da "Delujemo globalno a da ne ostajemo u lokalu"

Srecno!
pecass is offline   Reply With Quote