Quote:
Originally Posted by HeatMan
nije do mashine.. sklapao sam mashinu ovde uz vashu pomoc.. i onomad je bila jacha od onog basic rudawa.. nisam skoro pratio shta se novo stavlja u rudaw..
mashina je stvarno dobra, cale mi je kompjuterash, radi u jednoj od najjachih firmi na balkanu... s tim shto su oni uglavnom fokusirani na "superkompjutere" (eps telekom itd), alfe i servere.. al chovek zna znanje.. jbg..
plochu i sve ostalo sam uzeo po vashim preporukama i gledajuci shta rudaw ima.. tako da ne verujem da je do toga.. 
|
ako si sam sklapao kompjuter za muziku, onda nema sta da se cudis sto ti pola ne radi !!??
Drugo..sta ocekujete sa ko-zna-kakvim krakovima? Pa to je recepat za sranja..!! Ok ima ljudima kojima i tako sljaka....ali sve je lutrija!
Neko ce i da trpi da mu sve pada svremena na vreme...al' kad je za dzabe i bogu je drago!
Na PT-Le ti nece raditi skoro nikakvi kraknuti plugovi....stabilno! (ako i uopste)..drugo, opet ces ga terati na sklepanoj masini, i to PC, na koji nije idealan za PT...
Imas dve opcije - stari Mix sistem (ima - kad natrcis, jer planu odma) ima za dzabe!!! Ovde u oglasima bude tipa Mix3 (3 DSP karte, 24 analog out, comp isve drugo za , recimo ?2000-2500!
Ili lepo uzmes polovan HD2, koji isto ima da se nadje povoljno , naprimer:
Digidesign Pro Tools HD2 system complete with G5 2.5GHz dual computer. Plus Digi 96 I/O converter. PT 7.1cs8. HD Pack 2 and SoundToys plugins. All excellent. ?4500.
is Sound on sound oglasa...
Onda si PRO studio i bole te patka..!!
Moj savet, stedi pare i kupi HD kad ustedis..ovako "seces ushi - krpis dupe!!
PS meni PT Mbox Micro na G4 Laptopu radi SAVRSENO !!!!