View Single Post
Old 27-08-2008, 04:36 PM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: PT useri javite se

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ma ja znam sve to.. radio bih u nuendu kad bih imao jednu verziju koja shljaka.. al nemam..

radim u sx-u vec 4 godine, i svaki ima neki problem.. i to stvarno pochinje da mi ide na penis..

kazem ti, radio sam u pt-u i znam kako je tezak... mada radio sam u 7.1 LE (valjda) i ne secam se da je imao ogranichenje.. a ako je 32 kanala, onda to nije ni za k***.. jbg, ono.. tolko snimim samo vokala za jednu pesmu solo izvodjacha..

razmishljao sam o tc-u.. ff800 ne bih, jer kao shto mi neko reche tamo na temi, iako je sav savrshen i sve, fali mu reverb.. a meni svako ko je doshao trazio je da mu poshaljem prokleti reverb u slushalice.. shto na emu-u i nije neki problem.. osim shto ga i ti chujesh sa reverbom.. al dobro, wateva.. digi003 mi se svidja jer mozesh da jako jaaako lako uradish podmix koji ide u slushke pevachu/svirachu a da ne dirash nishta kod tebe.. direktno iz pt-a.. a ovde je to malo komplikovanije.. pogotovo sa ovom verzijom cubasea koju koristim, koja ne moze ni da iskopira prokleta setovanja sa kanala na kanal, a kamoli neshto drugo..

pochinje to gadno da me zamara.. sve to.. hocu da se opustim i da shljakam.. al ne za 5 soma dolara.. nego neshto manje..
kako meni nuendo i cubase radi .. nuendo 3.2 i cubase 3.11 .. vec godinama nemam ama bas nikakvih problema

a za ostalo druze iskren da budem ,mnogo lutas .. to ce te mnogo kostati .. a neces biti potpuno zadovoljan .

Moj predlog .. skupis parice .. kupis jedan kompletan sistem .. i jeftinije prodjes nego da stalno kupujes i menjas i lutas u potrazi za boljem