Thread: Waldorf Blofeld
View Single Post
Old 27-08-2008, 04:20 PM   #94
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Waldorf Blofeld

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
Silicon, zvuci nadguzično . zvuk je tocno izmedju drugih Walorf inkarnacija, niti je microwave (koji je analog/digital hibrid), niti je XT koji je tvrdji, niti Q koji vise zvuci VA. cine mi se filteri mekši i od XT i od Q serije. pogotovo rezonanca zvuci "vodenastije".. opcenito izgleda da ce bit super za ambient. XT "dere" ali ne moze raditi bas ove njeznije glatkije padove i sl.,.

slusao sam sve demo-e prije, i neki me i nisu bas odusevili, pogotovo oni sa distorzijama.. al ovdje me najvise napalila ova bass sekvenca sto vozi ravnjak
... fantastican sound. mislim da cu i ja da ga potegnem.. pa za te pare stvarno nema sto da se misli..

ocekujemo nastavak ..
Bice nastavak ovih dana Sprava je toliko zarazna da je to strasno... Ljubav na prvi pogled, a zvuk, uhh Interfejs FENOMENALAN, ruting takodje odlichan, matrix 16 slotova po timbralu hehehe, bolesna sprava. Uradicu demo sa malo vishe FX-a, kao i sa perkusijama...
A ako Blofeld ovako zvuchi, zamisli tek Stromberga Pa i tih 3000 evra nece biti puno s obzirom sta planiraju da ubace u njega... Blofeld kao da je jedan delic onoga sto ce imati ta zver, ako je izbace na trziste uopste, a nadam se da hoce

Last edited by silicon science; 27-08-2008 at 04:35 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote