Ja sad po prvi put vec duze vreme imam problem, a razlog je jedan refren na koji sam otkino i koji je svima vrh, al strofom nikako nisam zadovoljan, uvek neka nova, neki drugi smer... Tako da vec mesec dana sam mogao vec napisati nekoliko pesama al cim krenem, ja ono kao ovo ne bi bilo lose za onaj refren i tu se pogubim i izgubim vec par puta sigurno neku pesmu

Napravio sam pauzu vec desetak dana i jos cu dosta vremena da odmorim glavu, i vise necu da mislim o tom refrenu, idem dalje, ako uleti neka strofa, super, a ako ne bice druga pesma i dobro... Snimim samo refren i vrh
Mislim da znam uzrok i sto redje inace stvaram u zadnjih godinu-dve : radim da se sto vise ljudi pronadje a meni da bude vrh, ako neko ima slican problem ja mislim da je to dobro i da mora tako

Mada i dalje sam misljenja da se pesma napravi u roku tri munute sve, tekst, muzika, solo... i da je tada najbolje ( uz male prepravke po potrebi ) to je taj osecaj i onda dobija vecnost i vremenom jaca i plovi... Kad pravis pesmu duze vremena moguce je da bude dobra, ja licno volim kad sto brze sve izleti!