View Single Post
Old 25-08-2008, 02:55 PM   #8
Max
Pro Member

Default Re: Imaging trap...... ?

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Gdje je sad tu odgovor "kako je svemir u stvari relativan".
I ko je več ovdje zaslužio barem 100€ za nasvet oko akustike!?
Nisam mislio ni na koga licno , vec uopsteno . Forum shvatam mestom gde se ljudi pomaze a ne za lov na potencijalne klijente ( opet ne mislim ni na koga posebno , vec je ovo negde trend koji se uocava)

A za savete koje sam ja ovde dao ljudima ( a vec sam dugo ovde ) ..... bio bih u ozbiljnom cash u

Na kraju cu lepo da izucim tu akustiku ( iako me mrzi ) i sa ovo malo fakulteta fizike koje imam ponavaljcu ljudima ( koji to zasluzuju , a Off svakako jeste ) i po 20 puta ako treba

Problem je u tome , sto ako ti je problematika jasna , sve se da shvatiti ( kao kad citate ti i Boggy ) ali ako si nov u tome ... svaki izraz ti predstavlja veliku prepreku ( a ne moze se reci da Off samo tako bezveze postavlja pitanja , vec se trudi da prouci sve i onda kad zapne pita ) a onda ti najmanje treba odgovor koji zapravo ne pomaze nego u prevodu znaci " pa i nije to bas tako "

Ok , akustika je relativna stvar , prihvatam ...... ali nije alhemija .....

Ponovicu i treci put @ NLP , ne mislim ni na koga licno , narocito ne na tebe , jer znam da izlazis u susret drugarima sa foruma ...... samo sam mozda na pogresan post odreagovao .... jer ranije nije bas bilo ovako na forumu ....pa mi to mozda malo nedostaje

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote