Quote:
Originally Posted by NLP
Gdje je sad tu odgovor "kako je svemir u stvari relativan".
I ko je več ovdje zaslužio barem 100€ za nasvet oko akustike!?
|
Nisam mislio ni na koga licno , vec uopsteno . Forum shvatam mestom gde se ljudi pomaze a ne za lov na potencijalne klijente ( opet ne mislim ni na koga posebno , vec je ovo negde trend koji se uocava)
A za savete koje sam ja ovde dao ljudima ( a vec sam dugo ovde ) ..... bio bih u ozbiljnom cash u
Na kraju cu lepo da izucim tu akustiku ( iako me mrzi ) i sa ovo malo fakulteta fizike koje imam ponavaljcu ljudima ( koji to zasluzuju , a Off svakako jeste ) i po 20 puta ako treba
Problem je u tome , sto ako ti je problematika jasna , sve se da shvatiti ( kao kad citate ti i Boggy ) ali ako si nov u tome ... svaki izraz ti predstavlja veliku prepreku ( a ne moze se reci da Off samo tako bezveze postavlja pitanja , vec se trudi da prouci sve i onda kad zapne pita ) a onda ti najmanje treba odgovor koji zapravo ne pomaze nego u prevodu znaci " pa i nije to bas tako "
Ok , akustika je relativna stvar , prihvatam ...... ali nije alhemija .....
Ponovicu i treci put @ NLP , ne mislim ni na koga licno , narocito ne na tebe , jer znam da izlazis u susret drugarima sa foruma ...... samo sam mozda na pogresan post odreagovao .... jer ranije nije bas bilo ovako na forumu ....pa mi to mozda malo nedostaje
Pozdrav