Quote:
Originally Posted by korenjak
.......EKSPERIMENT ili sto ti rece probaj pa pogreshi....pa onda majka svega zvana UNDO....
..........
|
ZNANJE, odnosno relativno vece i sire znanje, po sadasnjim (internet!?) standardima, pocinje od tretnutka kada UNDO nije moguc... odnosno, moguc je, ali nije "jeftin", odnosno od informacija kojih NEMA na internetu, pa preko informacija kojih nema u bilo kojoj, obicnom "smrtniku", dostupnoj literaturi. (moje licno misljenje!)
Nevezano za muziku, skoro sam natrcao na kopije prastarog Hewlett Packard casopisa za elektroniku, koji je godinama unazad dolazio mnogim belosvetskim inzenjerima na sto... da li su ga citali ili ne... nebitno je... ja sam sad, prvi put video da je postojao takav casopis

.... i k'o dete, ali u ovim godinama, krenuo da ronim po pozutelim stranicama u pdf formatu... skapirao sam da mi u profesionalnom obrazovanju
fali citava jedna oblast... uglavnom se tice poznatih stvari, ali obradjena na sasvim drugi nacin, iz drugog ugla... sa razjasnjenim detaljima i "sitnicama"... pogotovo je zanimljiv uticaj njihovih resenja za merne instrumente na moderne sprave za (analognu!) audio produkciju ... jednostavno... pocinjem polako da kapiram "o'klen" je to velikim delom "dolazilo"... svakako nije toliko iz same industrije profesionalne audio opreme... nego iz "ozbiljnijih" casopisa... ili barem casopisa koji su se trudili da budu "ozbiljni"...
Toliko o "sitnicama" i "detaljima"...

a ja izgleda otkrih Ameriku i rupu na saksiji i to istovremeno!
Hocu reci... ima na internetu svasta... ali daleko od toga da je SVE na internetu... odnosno.... ako ima SVE sto ti "treba"... onda nisi ni blizu... opet licno misljenje i iskustvo
pozdrav
bogi