View Single Post
Old 23-08-2008, 10:04 AM   #14
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: Predlog za spam itd

Deco!

Ovde sam dosho ne znajuci sta je ADAT, SPDIF,ne znajuci sta znaci DSP, ne znajuci bash skroz tachno sta je preamp, balansirani ulazi izlazi su mi bili dosije X, a da ne pricham o supra i circum aural slusalicama.....zatim....Large diafragm .... MK2(ovo mi je bio zivi trip sta znaci)....nisam znao sta je driver , sta tweeter.......nisam znao sta je soft doom , metal doom......ribbon....UAD

sve mi je to ovde na gomili bilo kao zastrashujuci enigma svemir.....sada posle 500 postova stvar je drasticno jasnija, sklopljen je ceo lanac u mom home studiju, potpuno nov racunar i sve......
eto i neizmerno sam zahvalan svim clanovima koji su imali zivce za mene, mada moram priznati da sam navuko kompleks da smetam koji me i dan danas ponekad cepa....
ipak eto izdrzao sam i ostao ovde ...i nije mi problem da milion puta odgovorim na najgluplje pitanje i to cinim opsirno....jer kad jednom dobrim odgovorom eliminises jednog pitacha.....znaj da ce on eliminisati bar jos jednog znanjem koje si mu dao.....i samim tim manje posla za nas posle....

Evo vi ste naucili mene a ja cu umesto vas sad imati zivce da se nosim sa nekim novim, neko ce odmeniti mene ....
sto rece hitmen sta fali forumu.....cak se i zabavljamo.....prichamo o pivcu...

ja samo mogu da kazem 'fala......i onima sto su bili detaljni i onima sto su me gazili....sad vec imam cime da se borim.ali za nova znanja

pozz

p.s. uff ! e! kad se samo setim koje je sve ovo bilo spansko selo
pravi horror trauma....dok se ne izbistri......
internet...jebeni engleski...znam ga ali nije to ko srpski....
korenjak is offline   Reply With Quote