Ja mislim da velika vecina prvo ode na search medjutim Search opcijom se u vecini slucajeva ne nadje nista jer izadje sto thread-ova a dosta njih imaju po recimo 20-30 strana itd. tako da treba da provedes desetine sati citajuci svakakve gluposti da bi (i ako bi) dosao do onog sto te interesuje, tako da je mnogo lakse pitati odmah... kad neko pita neku glupost (koja ocigledno nije glupost za njega) ili treba odgovoriti ili dati link ka vec napisanom odgovoru, veci mi je spam odgovoriti sa: "idi na search", tako mu nije dat odgovor, onaj koji je to napisao je izgubio vreme bezveze i imamo jos jedan bezvredan post na forumu... onaj koga mrzi ili nece da odgovori vec pri citanju naslova thread-a moze da zna da ga ne interesuje i da ga preskoci, a ako i udje u thread gubi svega 3 sekunde koliko mu treba da udje i izadje... skoro je bilo da je neko isao na search i dobio pogresne informacije jer su to bili stari postovi, a kasnije su dosli neki iskusni clanovi koji su dali prave informacije, medjutim onaj ko trazi nije siguran da li je informacija ok ili ne ako ne pita... ili ako ne procita sve sto na forumu postoji o tome a to je
IMHO nhf
Pozz