View Single Post
Old 21-08-2008, 04:26 PM   #223
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Nadje li neko pesme koje sam kopirao, midi fajlove...
Voleo bih da cujemo svi!
U suprotnom sam ,,autentican,, a to ne zvuci lepo nekima, jos i pobija mnoge argumente i ojacava temelje mojih

Malo sale, al ostalo mi ovo interesantno jer se ticalo licno mene. Stvarno ako ima nesto voleo bih cuti, jer nikad mi nije padalo napamet stvarati nesto po nekoj semi, pesmi... nekoliko muzicara mi je reklo kao i moj gitarista ovim recima ,, ovaj solo mi nije logican uvek me tonovi povuku na gore,, ( prema skali, covek zavrsio akademiju a skida moju pesmu pa mu teze upamtiti ako nije ,, logicno,, )
Razmisljajuci, ako ima nesto to bi mi bila dobra fora skroz a da ne objasnjavam razloge necu biti shvacen, moze i na PM, ako neko nece javno ovde ili nije siguran ili...

P.S.
Stvarno smatram da ne vredjam nikog mojim stavom, koji niko ne moze da promeni, a ja se nikad necu sloziti da je muzika nauka. Jako je tesko zavrsiti to sve i ostati svoj, mozda ima izuzetaka, ja ih nisam sreo, one koje jesam svi sviraju istom tehnikom, istim smerom, istom psihologijom, istom emocijom... A dok god postoji Steve Vai ( primer ) to je dokaz sta je muzika, kao sto je moral dokaz da bog postoji.

opusteno Pozzzz
Ilija Ilic is offline