Quote:
Originally Posted by Vasko
zasto je 99% muskih clanova na forumu?
|
Cuvaj ti guzicu prijatelju, gadan ti je ovo forum, na onim visestranim temama, nego ga uvek naj*be...
@Silicon Science
Znaci i ti si poceo da primenjujes onu staru novinarsku - ako nemas pricu, napravi je!

Quote:
Originally Posted by Idekius
tako da ovaj peder-bal forum dodje kao pravi mali odmor...
|
Tebe covek treba da posalje na jedno lepo krstarenje sa modnim kreatorima (bez kreatorki i modela na njemu

), pa da shvatis pravu vrednost toga sto te okruzuje... Neko lepo rece da od muzike nikad ne mozes da se umoris, a ja bih na to samo da dodam da ni od zena covek nikad ne moze da se umori. Samo sto, kao i u muzici, kad imas previse posla, uvek moras da imas coveka pri ruci da preuzme visak posla. Eto, ja sam ovde u Nisu, imas moj mob., pa prosledi...

Samo mi najavi dan ranije da ne budem rastrzan, jer isto kao i u muzici, moras se predano posvetiti jednom projektu ako zelis da bude dobro odradjen...

Nisu ovi nasi narodnjaci naivni kad kazu "Monika monika, eh da si harmonika, bele dirke da ti diram, a na crne da ti sviram..."

Quote:
Originally Posted by Ivanajukebox
sve sastanke mozete zakazati sa mojim menadzerom..
meni je inace zabranjeno da razgovaram sa muskarcima da mi ne bi u medijima pripisivali razne afere..
hahahhahahha hihihihihih
|
E pa ljudi, ovaj forum je osudjen na propast. Anita udata, Ivana ima menadzera, sta je sledece. Ova jadna rumski raja ce na kraju da se ukljuci u evropske integracije, pa ce se mozda izroditi koji srpski Elton Dzon ili Dzordz Majkl... Always look at the bright side of life...