View Single Post
Old 19-08-2008, 08:08 PM   #58
Wookee
Junior Member

Default Re: Operaciju Trijumf

Vidim ja da ti ne razumes... Toga sto ja nisam hteo da pevam, ovde nema... Sta god da mi daju, otpevacu. Jer ja sam pevac, i to mi je posao. Pa cak i ako mi daju narodnjake, otpevacu. Onoliko dobro, koliko mogu... Ali ne zato sto mi neko gura lovu u gace, vec zato sto tamo idem da pokazem ko sam i od cega sam napravljen. To sto mi oni zadaju nije muzicka zelja nekog krimosa, vec zadatak koji su ti postavili, da bi ocenili kolike su ti mogucnosti. Ti imas veliki problem... Sve gledas kroz prvi utisak koji si stvorio jos pre nekog vremena, i mislis da mene mozes da dovedes u pitanje izvlacenjem iz konteksta mojih izjava... Prijatelju, ili da te zovem cale, posto me oslovljavas sa sine... Ja govorim razumno a ne iz revolta kao ti... Poslusaj me. Sagledaj situaciju ponovo. Kao i svog sagovornika. Ako to ne uradis, moze se desiti da se diskreditujes. Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.

Last edited by Wookee; 19-08-2008 at 08:11 PM.
Wookee is offline   Reply With Quote