View Single Post
Old 19-08-2008, 07:45 PM   #54
Wookee
Junior Member

Default Re: Operaciju Trijumf

Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol... Verujem da zna o cemu prica. Isto tako, vec sam rekao da ne znam kako ce to na kraju ispasti, i ko ce uopste u kucu uci. Samo sam rekao da vecina potencijalnih ukucana nema nikakvu podrsku. Sto se tice pratecih, da li ime znaci klasu? Veruj mi... Doveo bih ti devojke koje ujedaju kako pevaju... Mene ziri ne brine... Ja se trudim da budem sto bolji, i nadam se da ce me TO nekuda u zivotu odvesti. A singl... Naravno da nisi cuo za njega... Snimiti ga, ne znaci uraditi nesto. To je najlakse. A sta posle? A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta... Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.
Wookee is offline   Reply With Quote