View Single Post
Old 19-08-2008, 07:37 PM   #38
akordeonista
Senior Member

Default Re: BCF2000 Midi kontroler - Problem :(

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
jes .. i drugima .. jedna u hiljade primeraka .. a behringer sasvim slucajno ima svaku desetu reklamaciju .. kvalitet izrade im je najgori koji postoji .. cinjenica
U prilog ovome verovatno ide i "moj slucaj"!
Moram da se pozalim na doticnu firmu posto mi je upravo danas "otkazala poslusnost" mikseta Behringer Xenyx 1622FX. Mikser je jos pod garancijom (kupljen 03.11.07.) i koriscen je samo u kuci, bukvalno nikad nije bio napolju (na onom displeju koji pokazuje br. efekta je jos netaknut fabricki najlon). Kupio sam ga da bi preko njega isli kompjuter i klavijature na monitore.
Danas kad sam hteo da ga ukljucim, reagovao je tako sto je lampica koja sija plavo kada je ukljucen trepnula nekoliko puta i nista vise. Posto je mikseta kupljena u Artistu, zvao sam njihovog servisera koji mi je rekao da je otislo napajanje sto je, kako on kaze, njihova boljka! Ovih dana cu im je odneti na popravku pa ce definitivno videti o cemu se radi a do tada mogu da sviram samo na slusalice!
Nije da kudim ovu firmu ali dobro cu razmisliti da li cu kupiti jos nesto njihovo!
akordeonista is offline   Reply With Quote