Koje pratece si mogao da obezbedis???Maru iz donjih popovica????Daj sine ne pricamo o istoj kategoriji,ti koji njoj pevaju ce ti biti u ziriju pa ih obezbedi sebi dzabe za prolaz.Taj tvoj singl nikada nisam ni cuo...bogami do malopre ni za tebe,dok nisam video kako si sjajno interpretirao pokojnog toseta

Nema ovde kompleksa niti bilo kakve sujete ja sam izneo svoje misljenje i svoj stav....nisam zeleo nikoga da povredim samo sam rekao da je to mnogo losije od ocekivanog,ja sam mislio da ce te ujedati a vi svi zajedno cveti majtanovic niste do kolena...kako ona nije imala problem o kome ti pricas????Ista vam je produkcija isti ziri pa ti razmisli cije ce te vi topovsko meso biti????Ali ne vidim vam neki dugi opstanak u toj operacionoj sali izuzev ako niste neki sasa curcic pa vas narado zavoli na neku drugu foru i pricu...izvini nicm ne zelim da te povredim ali takvih kao u operaciji trijumf ima na svakom cusku u ovoj zemlji.....nema tu niceg da te izuje iz cipela ako me kapiras..prosek i ispod proseka....zato vi igrajte,skacite i zelim vam sve najbolje