View Single Post
Old 16-08-2008, 11:18 AM   #41
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: AD/DA Konverteri?

Mislim da si pogresno protumacio moj post, delimicno sam ja kriv sto nisam bio precizniji koji deo mog posta se odnosi na tvoju repliku o RME.

Uopsteno sam se obracao, ne direktno tebi, vecim delom mog posta jedino sto je bilo upuceno tebi jeste malo preostar stav prema RME, pri cemu nisam jedini koji je to primetio..

Niti sam govorio niti mislio direktno na FF800, i meni je taj test potpuno apsurdan posebno sto pominje Kurzweil konverete koje oni ni ne prave!!

Na zalost pogresno si protumacio da branim proizvod, jedino sto sam stao malo na stranu RME pri cemu smatram da nisam preterao.

Nisam nigde rekao da si off topic, samo da je rasprava otisla u mnogo vece tehnicko detaljisanje nego sto je tvorac posta ( mada je on delimicno kriv jer nije preciznije postavio pitanje nego tako uopsteno ) zeleo da dobije.
Rekao sam da si u pravu sto se svih tih stvari tice samo da obicnim korisnicima ( kao sto je tvorac posta) nista puno ne pomaze jer se radi o zanemarljivim budzetima, a sam znas da u tom pojasu cena nema puno filozofije - ima svega par kvalitetnih solucija i to je to ( RME, Lynx, TC i nema dalje - mislim na cene do 15ooe ) .

Nadam se da sam malko razjasno sta sam tacno hteo da kazem

Pozz