Quote:
Originally Posted by OFF
Probaj NS10 sa dobrim pojacalom... uradi par mixeva na njima, i zaboravi na boraniju tapco i sl, mislim da ti pored questeda tapco samo trosi struju
|
ma radio sam jedno vreme samo na njima, i nije mi bilo dobro.... ne znam, verovatno je problem u meni hsto vishe ne volim te paper coned drajvere.. tapco nije ukljuchen, mada bio je taj prelazni period izmedju s8mica na questede.. pa je trebalo navici se..
Quote:
Originally Posted by Miha Blaze
ne znam koje si ti A7 slusao (mozda neke "pokvarene"), al vec iz par tvojih postova shvatam da imas totalno pogresno misljenje tj. stav o istima... ili jednostavno te reci koje koristis za opis, koji je naravno subjektivan, nisu adekvatne, da ne kazem pogresne...
pozdrav! 
|
nem pojma.. meni su veoma priblizni hi fi-u.. mislim na ove nove minilinije i tako te gluposti koje obichni smrtnici imaju.. inache razmishljao sam o tome da nabodem matore matore aiwa-ine zvuchnike.. jako su dobri, i uz njih sam rastao.. oko 25 godina matori.. i naravno, iako imaju po 3 drajvera i 1 bass reflex, idu do 100 hz max..