View Single Post
Old 15-08-2008, 10:45 AM   #33
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Da li imate iskustva sa genelec monitorima

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Probaj NS10 sa dobrim pojacalom... uradi par mixeva na njima, i zaboravi na boraniju tapco i sl, mislim da ti pored questeda tapco samo trosi struju
ma radio sam jedno vreme samo na njima, i nije mi bilo dobro.... ne znam, verovatno je problem u meni hsto vishe ne volim te paper coned drajvere.. tapco nije ukljuchen, mada bio je taj prelazni period izmedju s8mica na questede.. pa je trebalo navici se..

Quote:
Originally Posted by Miha Blaze View Post
ne znam koje si ti A7 slusao (mozda neke "pokvarene"), al vec iz par tvojih postova shvatam da imas totalno pogresno misljenje tj. stav o istima... ili jednostavno te reci koje koristis za opis, koji je naravno subjektivan, nisu adekvatne, da ne kazem pogresne...

pozdrav!
nem pojma.. meni su veoma priblizni hi fi-u.. mislim na ove nove minilinije i tako te gluposti koje obichni smrtnici imaju.. inache razmishljao sam o tome da nabodem matore matore aiwa-ine zvuchnike.. jako su dobri, i uz njih sam rastao.. oko 25 godina matori.. i naravno, iako imaju po 3 drajvera i 1 bass reflex, idu do 100 hz max..

Last edited by HeatMan; 15-08-2008 at 11:52 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote