View Single Post
Old 14-08-2008, 12:05 PM   #30
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: AD/DA Konverteri?

Quote:
Originally Posted by akordeonista View Post
Trenutno sam zainteresovan za Adi2 jer mi vise odgovara externi uredjaj pa me interesuje ako je neko imao iskustvo sa pomenutim konverterom i gde moze kod nas da se nadje i po kojoj ceni?
Ja imam ADI2 i zadovoljan sam. Imam ga godinama i zamena mu nije u planu.
Da ces dobiti razliku NEBO i ZEMLJA u odnosu na to sto imas na karti, NECES, a da ADI2 radi jako dobro, radi... Ne samo po mom misljenju, vec se jako dobro kotira i kod "komshija" na GearSlutz. Pronjushkaj malo tamo

Naravno, on nema preamp i svasta nesto... to ces morati odvojeno da kupis.

Sto se nabavke tiche, tu ti vec ne mogu pomoci... ja sam svoj kupio preko Ivana StudioTona jos 2004-te, pa mozes da vidis sa Ivanom da li i dalje moze da ga nabavi, ako se opredelis za njega.
Sad... ja ne smem da ti kazem da nesto kupis, ili ne... najbolje bi bilo da probas pre kupovine...

Inace, i ja sam pre za eksterni konvertor, nego za konvertor u kucistu rachunara, zbog nekih 1.000.000 razloga, ali... to su vec detalji.
Kod mene je svaka PCI karta koja ne mora da bude tu suvisna i gledam da ih bude sto manje, jer PCI odlazi lagano u istoriju i ne znam koliko je pametno u ovom trenutku kupovati iole skuplje PCI karte.
Rekoh vec... nemoj samo da ocekujes chuda, jer ih nema...

Zamerka na ADI 2 je to sto nema on/off switch, ma da ni to nije problem, barem kod mene... ukljucen je u produzni sa prekidachem, u kojem je i komp, koji je i onako pozeljno iskljuciti kada se ne koristi.

Usput... pomenuo si, ako se ne varam, budzet od nekih 1000 eu. Rosetta 200 kosta oko 1500-600... mozda bi mogao da nadjes i neku polovnu, naravno ispravnu i poznatog porekla... a ne znam i koliko sada kosta Lynx Aurora 8, sto je takodje super resenje, ma da mislim da je ona dosta skuplja...