View Single Post
Old 07-08-2008, 04:43 PM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Midi idijoti su midi idijoti i KRAJJJJJJ.
Pre neki dan ja skoknuo do Bovanskog Jazzera kraj Sokobaje, seo u bashtu kraj jazzera, pijem pivo, posmatram i eventualno slikam prirodne lepote , dakle uglavnom gledam svoja posla i bavim se uobichajenim aktivnostima...

Kad medjutim, pojavi se od nekuda ON i ukljuchi klavijaturu, te ja shvatih da lokal ima MUZIKU!
Na stalku od klavijature stoji plastichna tabla sa natpisom "RADE - 064 - xxx-xxx " Pustio lik midi fajl koji svojim ochajnim kvalitetom mekece iz one klavijature, ja povremeno bacim pogled na "Radeta", a on se smeshi i jednom u 10-ak sekundi nasloni na klavijaturu

E sad... nije samo "Rade"... da stvar bude jos gora ima on i pevacha!
Lik ne peva, vec zapomaze... Auuuu... ono treba chuti! Dodaje svoje fraze na ivici falsha, a Boga mi i prelazi tu ivicu i sakati ljudima pesme.

A uhvato se Olivera Dragojevica, Georgieva, Bjelog Dugmeta... pa kad dodje neki vishi deo u pevanju, to cepa ushi. Mislim da bi autori plakali od muke kada bi ga chuli He, he... da je reda i zakona u muzici, autori bi morali da daju dozvolu za koriscenje tih midi fajlova, a sumnjam da bi iko normalan dao... barem onaj ko voli svoj pesmu, ne bi dozvolio onakva skrnavljenja...