View Single Post
Old 06-08-2008, 02:54 PM   #208
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

svasta po nesto....
Ko je rekao da se ja ljutim
filozofija o googlu, miksu... ne ide Pa i kinezi ce jos malo otvoriti skolu za pravljenje klavijatura tako da onda necu smeti komponovati na klavijaturama tom logikom Pa covecanstvo se nekud krece...
Moj akcenat stavljam na robote u muzici ( izadje na koncert i cita note, a mi pretpostavljamo da je takav osecaj bio, pisu tamo lepo note kako je neko osecao valjda... pravi mix po pravilniku...)! A sto se tice muzike za mene je isto i pop, rok, rnb, rep, hip hop, hopa cupa... sve je to umetnost, a i show biznis je umetnost po meni. Kao sto je neko komponovao nekoj Elizi tako neko repuje Milki, neko komponovao valcer bogatasima za balove na dvoru a Boro Drljaca ( ne znam kako bese ) za tamo neke satore, Clapton Lejli.... Tezina kompozicije je vec nesto drugo. Ja za razliku, nemam problem sa tim da kazem ovo je umetnost a ovo nije, jer postujem sve. Pa na likovnim akademijama se isto uci slikati a imali smo slikare bez akademije, i neki su cak bili prosjaci a slike im se sad tek prodaju za milione. Moze da se slika isto po matematici, fizici... Tako gledati stvari po meni ne ide. Naravno covecanstvo ce uvek sve da istrazuju, uci.... OK.
Opet kazem svako radi na sebi, i svi trebaju biti svoji i ja to postujem!
Meni je recimo muzika veoma vezana za religiju.
Muzika mi je smisao zivota, a zivot je sirok i ucimo ga svaki dan.
Sve se uci, ako tebe roditelji uce necem a ti budala dzabe ti, tako i ako ucis nesto a nemas ono dzabe ti. Fora je sto ima i budala i robota koliko hoces A ja necu da dozvolim da sviram sa robotom ili radim u studiju sa robotom.
Super, on ima ekstra znanje, i da odlican bude umetnik, a onda ako na tren ukoci, ajde stavicu ovo jer to me neko naucio, tako bude jer to je covek i tako bi uradio i ja u toj situaciji, ali na srecu necu biti
Nema veze, tesku smo temu odabrali...

A to za midi fajlove je smesno znas i sam.
Ako ima nesto slicno ja bih voleo da cujem, okaci ovde pa cemo svi poslusati a ove dve stoje na mom sajtu. Moguce je da ima ako kazes, ja ne znam. Iskreno ovo kazem voleo bih cuti!
Ja ,, stvaram ,, u sobi za klavirom i to ima u svakoj pesmi : klavir, tekst, melodija i moje pevanje! A sta jos ima u pesmama to nije do mene vec do ljudi koji rade aranzmane. Meni su OK, i dalje cu svirati sve kako se budem osecao, sta mi se svira, sta vole ljudi.... Nadje se vaga, jer pevam ljudima a ne sebi, pa bila to klasika ili turbo shit.... Bog me stvorio u Srbiji... I naravno mora meni da se svidja ili se necu baviti muzikom nego idem u politiku, sport

P.S. Nikad nisam uvredio nikog i znam da nisam ni sad.
A ja se ne mogu uvrediti

Opusteno Pozzzzzzzzzz

Last edited by Ilija Ilic; 06-08-2008 at 03:07 PM.
Ilija Ilic is offline